Bookmarks

Игри Добре дошли в зомбита онлайн

Игри Welcome To Zombie

Добре дошли в зомбита

Welcome To Zombie

На виртуалните пространства са просто твърде много зомбита, те се навърта наоколо тук през цялото време и когато броят им се увеличава, налице е смел герой, подобен на този в нашата игра Welcome To Zombie. Това е време, за да унищожи няколко стотин зелени същества, нека всички вар няма да работи, но значителна част все още се успее. Man сграбчи с две ръце в машината и отиде да посрещне тълпата духовете. Не го остави на мира преди вонящи зомбита армия зелено с парчета от гниене плът. В играта е парцел непретенциозен - стреля мъртъв, движещ се в посока на героя, те помириса дъха на прясно месо и желание да го ядат. Чудовища са много, не им позволяват да заобикалят характера на тази много интелигентност, не е необходимо, бутане на съществото от всички страни, и след наваксване някога нов. Дума на устата бързо се разпространи новината и на зомби орди са постоянно пристигащи. Game Welcome To Zombie - динамичен шутър с елементи на ужас, броят на зомбита може да се потопите в паника никого, но не този, който доброволно реши да се справят с тях. Съществува сериозен риск да стане като безмилостен чудовище, ако злото tvaryuga kusnёt врат или ръка, не позволявайте да ги близо, понякога си струва да се оттегли или да скачат, да се заеме по- удобна позиция, и от там да огън. Характерът има реална възможност да се развиват и усъвършенстват своите бойни умения и оръжия, използвайте го, ако можете да събере няколко монети, като броят им зависи от броя на зомбита убити. Като инструмент за управление на игра, Welcome To Zombie
Използвайте мишката, ако играете на PC или лаптоп. При възпроизвеждане на смартфон, но все още с устройство, докосване, използвайте пръста си и завъртете устройството по време на игра. За играта си, без значение какво устройство ще се играе на iPhone, IPads, Android или Windows Phone. Навсякъде в играта и ще възпроизвежда напълно щастлив за облекчаване на света от вируса на зомби и всички игрови персонажи са изключително благодарни на вас.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more