Bookmarks

Игри Оригами за деца онлайн

Игри Kids Tangram

Оригами за деца

Kids Tangram

Преди нас е нова вълнуваща игра Kids Tangram където ще се потопите в завладяващ свят на оригами. Това е изкуството на създаване на различни скулптури, изработени от хартия. Вие искате да го опитате сами да създадат нещо интересно? Чрез Kids Танграм игра имате шанс. Рано контакт настъпва преди няколко снимки, изобразяващи различни животни или други предмети. Изберете един от тях и да разгледа внимателно. След като кликнете върху него го разби на парчета и само изображението ще се вижда пред себе си. Вашата работа е да го пресъздаде от отломки. Плъзнете и пуснете ги в някои места, докато не получи цялата картина. За това ще ви бъде дадена точки, и можете да се пристъпи към следващата задача
Игра Децата Tangram разработен с помощта на HTML5 технологии, които тя дава предимство, тъй като можете да я играете не само за PC, но и на всяко докосване устройство. Тя няма кървави битки и е предназначена за играчи, които обичат да прекарват времето си в решаване на различни пъзели. Просто инсталирайте Kids Танграм на вашето устройство, и да се насладите на оригиналния ръкопис на тази завладяваща игра. Ако не искате да го изгради, за да им устройство, можете да я играете на нашия уебсайт онлайн. Просто го отворите в браузъра си и да започнете.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more