Bookmarks

Игри Monkey Happy Path: Коледа онлайн

Игри Monkey Go Happy Christmas

Monkey Happy Path: Коледа

Monkey Go Happy Christmas

Monkey Go Happy Коледа - това е една страхотна игра-проходилка, в който можете да се запознаете с очарователен маймуна Snukki, че в навечерието на Коледа, е решил да стане помощник на Дядо Коледа. За да стартирате играта, която трябва да изберете вашия любим герой и да започне да играе. Запознайте стая къща, един по един, опитайте се да намерите в тях много играчки, снежинки и разнообразие от подаръци, за да ги даде на Дядо Коледа.
Излезте от къщата, да се запознаят с местния район, отидете през моста към гаража и я отвори. Проверявайте всеки детайл, пяха на коледната елха, то той трябва да е хубаво да се облича, за да празнуват Нова година. Всички елементи, които все още са боядисани бяло, могат да бъдат открити, защото те тогава трябва да рокля на зелени и пухкава коледна елха стои до камината.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more