Bookmarks

Игри Ловци на глави 4 (4 бандити). Paradise Winnie онлайн

Игри Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Ловци на глави 4 (4 бандити). Paradise Winnie

Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Mafia в Чикаго обезглавени и е била напълно унищожена, Вини, ръководител на група от наемници ще започне почистване на престъпност в целия свят. Отворете картата на света и изберете мисия. Прочетете всички инструкции за изпълнение на задачата, вземете оръжията си и да започне да тече. Редовно актуализиран си оръжия инвентара и ги актуализира.
Мечо пълните поръчките на екипа да унищожат клановете бандит. Изберете мисия навсякъде по света и да започне да го прилага. Мисия трудно, трябва да се унищожи този, който трябва да не се провали задачата.
Днес ще научите какво е - да бъде убиец, който трябва да извърши поръчки в различни части на земното кълбо. Преди всяко ново работно място, можете да си купите по-мощни и ефективни оръжия. При пристигането си, започнете да търсите за целите, посочени в заданието, унищожавайки всички онези, които се опитват да ви спре да го направя.
Sight / удар - мишката.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more